INFORMACIÓ GENERAL  i  CONDICIONS DE LLOGUER

 ESCALACENTER.- Les nostres oficines estan situades al núm. 4 del Passeig delMar de l’Escala. L’horari d’oficina és de9 a 13 i de16 a 19 hores de dimarts a dissabte. Diumenges i dilluns tenim tancat. No obstant, els mesos de juliol i agost els diumenges obrim pel matí de10 a 13 hores.

 

LLOGUER.- El preu estipulat pel període de lloguer inclou el consum d’aigua i electricitat. La forma de pagament és la següent: 30 % a la reserva i la resta al lliurament de les claus, el dia de l’arribada. El número de ocupants no pot excedir de cap manera a l’autoritzat. El gossos i altres animals domèstics, no estan admesos.

ANUL·LACIONS.- S’aplicarà segons s’estableix en el decret de llei 163/1998 d’arrendaments turístics. S’afegirà a cada anul·lació 80 euros per despeses d’agència.

TAXA TURISTICA.- No inclosa en el preu, serà abonada a l’arribada amb la resta del lloguer. La taxa és de 0,45 € per persona adulta i dia amb un topall màxim de set dies.

  

SERVEIS OPTIONALS.- Tenim a la vostra disposició,  Roba de llit, tovalloles de bany, llit plegable, llitet de viatge  i cadira per nens, neteja final,  plaça d’aparcament.    

  

ALLOTJAMENT.- Les nostres cases i apartaments estan adequadament equipats amb vaixella, coberts de taula i bateria de cuina. Els allotjaments no estan equipats amb roba de llit, tovalloles i draps de cuina. Però hi han cobrellits, i mantes.

  

ENTRADA.- Entre les 16 i les 19 hores del dia corresponent. En el cas d’una entrada en diumenge o festiu, cal sempre concretar prèviament l’hora. També cal avisar en el cas de no poder arribar abans de les 19 hores o d’arribar un dia més tard. La recollida de claus es farà a les nostres oficines.

  

FIANÇA.- A l’arribada, caldrà pagar una fiança obligatòria. Abans de la sortida i a l’hora convinguda prèviament, una persona de les nostres oficines ho vindrà a comprovar i els retornarà la fiança dipositada si l’allotjament està en les degudes condicions.

  

ESTADA.- Escalacenter està a la seva disposició per informar-los i ajudar-los durant la seva estada a l’Escala. En el cas de qualsevol mancança, avaria, o incidència els agrairem que ens ho comuniquin abans de les 24h. Per la nostra part procurarem donar una ràpida solució al problema o minorar els seus efectes.

  

SORTIDA.- Se efectuarà abans de les 10 hores del dia convingut. Caldrà deixar l’apartament en les mateixes condicions que el van trobar a l’arribada o contractar un servei de neteja.Les claus es dipositaran a les nostres oficines en l’horari establert, en cas contrari, cal informar de l’hora aproximada de la sortida.

Serveis opcionals 

 

  

1/ Roba de llit                                 Doble : 18€               Individual : 12€

      

2/ Tovalloles                                   8€ / pers.      

  

3/ Llitet de viatge                            10€/setm. 

4/Cadira per nen                            10€/setm. 

 

5/Entreda fora horaris                    15€


6/ neteja final 

 

                       

Estudi 

1 hab 

2 hab 

3 hab 

Casa 

28€

33€

42€

52€

75€ – 120€